Κλασσική κουζίνα

Κουζίνες σε κλασσική γραμμή με μασίφ ή ταμπλαδωτό πορτάκι σε διάφορα είδη ξυλείας όπως μασίφ δρυς, καρυδιά, κερασιά. Οι επιφάνειες των πάγκων ποικίλουν ως προς τα υλικά τους (Corian, LG Hi-macs, τεχνογρανίτης Silestone, Hanex,Franke Solid Surface,βακελίτου, ξύλινος).

.

Κουζίνα με κλασσικά στοιχεία σε σύγχρονη γραμμή, στο Βερολίνο. Οι πόρτες είναι από σατινέ λάκα και όλοι οι μηχανισμοί συρταριών και ανύψωσης της εταιρείας Blum. Ο πάγκος και ο νεροχύτης είναι από Corian της εταιρείας Dupont.

Κατηγορία προϊόντος: 

.

Κουζίνα με μασίφ πορτάκι καρυδιάς, σε λάκα σατινέ. Πάγκος με ακρυλική επιφάνεια LG (τύπου Corian) καθώς και νεροχύτης από το ίδιο χρώμα και υλικό. Ηλεκτρικές συσκευές της εταιρίας Franke σε κλασικό στυλ. Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως η καμινάδα, οι κλασικές κολώνες στα τελειώματα των ντουλαπιών και η οροφή προσδίδουν μια ολοκληρωμένη πρόταση στο country στυλ της κουζίνας.

Κατηγορία προϊόντος: 

.

Κουζίνα σε νεοκλασικό στυλ από μασίφ δρυ, βαμμένο με λάκα και με τεχνική παλαίωσης. Ο πάγκος και ο νεροχύτης είναι στην ίδια απόχρωση από ακρυλικό υλικό της εταιρείας Dupont (Corian).

Κατηγορία προϊόντος: 

.

Κουζίνα σε νεοκλασσικό στυλ, με country στοιχεία. Το έπιπλο είναι από λακαριστό ξύλο και συνδιάζεται αρμονικά με τον ακρυλικό πάγκο (τύπου Corian) της εταιρίας Hanex. Η σύνθεση της κουζίνας συμπληρώνεται με το λακαριστό τραπέζι και τις καρέκλες.

Κατηγορία προϊόντος: