Κουζίνα σε ίσιες γραμμές

Σύγχρονες κουζίνες σε ίσιες γραμμές, από υλικά σε πληθώρα επιλογών. Το σχέδιο, όπως σε όλες της δημιουργίες μας, μπορεί να γίνει είτε από εμάς είτε σε συνεργασία με  αρχιτέκτονες, διακοσμητές κλπ.

.

Έπιπλο κουζίνας από συνθετική πέτρα σε συνδυασμό με σατινέ λάκα και πάγκο από γρανίτη. Όλ οι οι μηχανισμοί συρταριών, ανοίγματος και ανάκλησης είναι της εταιρείας «Blum».

.

Minimal κουζίνα στο Βερολινό, από ξύλο δρυός σε φυσική απόχρωση με πάγκο και νεροχύτη από Corian,. Ο custom σχεδιασμός της κουζίνας, επέτρεψε την αποδοτικότερη χρήση του μικρού χώρου. Τα ψηλά ντουλάπια περιλαμβάνουν τον φούρνο, το πλυντήριο πιάτων, το ψυγείο, το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, ενώ από την απέναντι πλευρά τοποθετήθηκε ένας ακόμη χαμηλός καταψύκτης, διπλά σε μία ψηλή τροφοθήκη-ντουλάπα.

.

Έπιπλο κουζίνας από ξύλο δρυός σε απόχρωση του γραφίτη. Τα κάτω ερμάρια είναι κρεμαστά και όλα διαθέτουν τον ηλεκτρικό μηχανισμό της εταιρίας Blum ώστε να ανοίγουν με ένα απλό άγγιγμα. Το ειδικό, για την συγκεκριμένη κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, της νεοζηλανδέζικης εταιρίας Fisher & Paykel, περιέχεται επίσης, στα κρεμαστά κάτω ερμάρια. Ο πάγκος, στην κουζίνα και την νησίδα είναι ακρυλικός (τύπου Corian), σε δύο χρωματισμούς. Στην νησίδα υπάρχει η εστία και το τραπέζι-μπαρ, κατασκευασμένο επίσης από το υλικό του πάγκου.

.

Έπιπλο κουζίνας με καμπύλα τελειώματα σε δύο υφές/χρώματα. Τα ερμάρια βάσης και η στήλη του ψυγείου είναι από καρυδιά Αμερικής, ενώ τα κρεμαστά ερμάρια είναι από γυαλιστερή λάκα. Ο πάγκος είναι ακρυλικός (τύπου Corian), επίσης με καμπύλες. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια το ντουλαπάκι του φούρνου μικροκυμάτων με πρόσοψη από μαύρη γυαλιστερή λάκα.

.

Έπιπλο κουζίνας από τεχνητό δρυ. Ο πάγκος είναι από τεχνογρανίτη, με ανοιξείδωτους υποκαθήμενους νεροχύτες. Οι ηλεκτρικές συσκευές είναι της εταιρίας Franke και τα βαγονέτα της εταιρίας Blum.

.

Έπιπλο κουζίνας σε δύο υφές/χρώματα. Τα ερμάρια βάσης, η στήλη του ψυγείου και το ιδιαίτερο πόδι του τραπεζιού είναι από καρυδιά Αμερικής, ενώ τα κρεμαστά ερμάρια είναι από γυαλιστερή λάκα. Ο πάγκος και το τραπέζι είναι από λευκό ακρυλικό (τύπου Corian). Την προσοχή τραβάει το γωνιακό ντουλάπι με μηχανισμό Mondo, επενδεδυμένο επίσης με καρυδιά Αμερικής.

.

Πολυκουζινάκι με σπαστές πόρτες σε ψηφιακή εκτύπωση. Μία λύση για εργασιακούς χώρους ή μικρά διαμερίσματα.Πολυκουζινάκι με σπαστές πόρτες σε ψηφιακή εκτύπωση. Μία λύση για εργασιακούς χώρους ή μικρά διαμερίσματα.