Επαγγελματικοί Χώροι

Ξενοδοχείο "Ekies - All Senses Resort"

Στην πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου "Ekies, All Senses Resort" στην Βουρβουρού Χαλκιδικής, η M&T D συνέβαλλε με την κατασκευή επίπλων και ξύλινων κατασκευών. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των αρχιτεκτονικών γραφείων  "157+173 designers" και "Agarch+ architects", προέκυψε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατηγορία προϊόντος: 

The Trilogy House

Έπιπλα και ξύλινες επενδύσεις, στα 4 αυτόνομα δωμάτια του Trilogy House στην Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία προϊόντος: 

Ξενώνας "Villa Παροραία"

Έπιπλα σε κλασσικές γραμμές που κοσμούν τον ξενώνα “Villa Paroraia” στο Τσεπέλοβο, Ιωαννίνων. Όλες οι κατασκευές είναι είτε από λακαριστό ξύλο, είτε από ξύλο δρυός, και ακολουθούν το ίδιο στυλ, που ολοκληρώνεται με τις ανάλογες λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα τα κλασσικά πόμολα.

Κατηγορία προϊόντος: 

Καταστήματα "Seven"

Εικόνες από την συνεργασία της M&T D με τα καταστήματα Seven, σε όλη την Ελλάδα. Η ανακαίνιση κινήθηκε  σε άσπρο φόντο με έντονα χρώματα. Τα κουτιά, οι καναπέδες, τα stands και τα υπόλοιπα έπιπλα που κατασκευάστηκαν ακολουθούν αυτούς τους χρωματισμούς.

Κατηγορία προϊόντος: 

Κατάστημα "Balenciaga"

Το κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ τoυ οίκου μόδας Balenciaga, στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μία από της πιο εντυπωσιακές δημιουργίες της M&T D στα έπιπλα επαγγελματικών χώρων. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες που μαγνητίζουν το μάτι.

Κατηγορία προϊόντος: 

Γαλακτοβιομηχανία "Κρι Κρι"

Η M&T D διατηρεί μία σταθερή και άριστη συνεργασία με την γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ, για την επίπλωση των κεντρικών εγκαταστάσεων της εταιρίας, στις Σέρρες.

Κατηγορία προϊόντος: 

Κατάστημα "Focus Optical"

Στο συγκεκριμένο κατάστημα οπτικών κυριαρχεί η λευκή, γυαλιστερή λάκα που δίνει ένα εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Το μοντέρνο σχέδιο με τα κρεμαστά κουτιά των βαγονέτων προσθέτει ακόμα περισσότερο στην τελική όψη του καταστήματος.

Κατηγορία προϊόντος: