Επαγγελματικοί Χώροι

Κέντρο Μελέτης "Ποζιτρόνιο", Μυτιλήνη

Έπιπλα και ξύλινες/μεταλλικές ειδικές κατασκευές της M&T D, σε σχεδιασμό των agarch+ architects για το κέντρο μελέτης "Ποζιτρόνιο", στην Μυτιλήνη.

Κατηγορία προϊόντος: 

Ekies-All Senses Resort" 2017

Οι νέες προσθήκες σε έπιπλα και ειδικές κατασκευές, της M&T D, σε σχεδιασμό των agarch+ architects, για το ξενοδοχείο "Ekies-All Senses Resort", στην Βουρβουρού της Χαλκιδικής.

Κατηγορία προϊόντος: 

Ξενοδοχείο "Ekies - All Senses Resort" 2016

Στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου "Ekies, All Senses Resort" στην Βουρβουρού Χαλκιδικής και το 2016, η M&T D συμμετείχε με την κατασκευή επίπλων και ξύλινων κατασκευών. Το design των επίπλων βασίστηκε και αυτήν την χρονιά στον σχεδιασμό του αρχιτεκτονικού γραφείου "Agarch+ architects".

Κατηγορία προϊόντος: 

Ξενοδοχείο "Ekies - All Senses Resort" 2015

Στην πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου "Ekies, All Senses Resort" στην Βουρβουρού Χαλκιδικής, η M&T D συνέβαλλε με την κατασκευή επίπλων και ξύλινων κατασκευών. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των αρχιτεκτονικών γραφείων  "157+173 designers" και "Agarch+ architects", προέκυψε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατηγορία προϊόντος: 

The Trilogy House – 2017

Η συνεργασία της M&T D με το The Trilogy House, συνεχίστηκε και το 2017 με την δημιουργία επίπλων και ειδικών κατασκευών στα νέα του δωμάτια.

Κατηγορία προϊόντος: 

The Trilogy House - 2016

Έπιπλα και ξύλινες επενδύσεις, στα 4 αυτόνομα δωμάτια του Trilogy House στην Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία προϊόντος: 

Γραφεία "Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε."

Η αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κλιματιστικών GREE στην Ελλάδα, εταιρεία "Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε.", προχώρησε στον εξοπλισμό των νέων της γραφείων στην Θεσσαλονίκη με έπιπλα και ειδικές κατασκευές της M&T D.

Κατηγορία προϊόντος: 

Ξενώνας "Villa Παροραία"

Έπιπλα σε κλασσικές γραμμές που κοσμούν τον ξενώνα “Villa Paroraia” στο Τσεπέλοβο, Ιωαννίνων. Όλες οι κατασκευές είναι είτε από λακαριστό ξύλο, είτε από ξύλο δρυός, και ακολουθούν το ίδιο στυλ, που ολοκληρώνεται με τις ανάλογες λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα τα κλασσικά πόμολα.

Κατηγορία προϊόντος: 

Καταστήματα "Seven"

Εικόνες από την συνεργασία της M&T D με τα καταστήματα Seven, σε όλη την Ελλάδα. Η ανακαίνιση κινήθηκε  σε άσπρο φόντο με έντονα χρώματα. Τα κουτιά, οι καναπέδες, τα stands και τα υπόλοιπα έπιπλα που κατασκευάστηκαν ακολουθούν αυτούς τους χρωματισμούς.

Κατηγορία προϊόντος: 

Κατάστημα "Balenciaga"

Το κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ τoυ οίκου μόδας Balenciaga, στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μία από της πιο εντυπωσιακές δημιουργίες της M&T D στα έπιπλα επαγγελματικών χώρων. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες που μαγνητίζουν το μάτι.

Κατηγορία προϊόντος: 

Σελίδες