Παιδικό Έπιπλο

Το παιδικό δωμάτιο, για την εταιρία M&T D είναι μία πολύ ιδιαίτερη υπόθεση. Ο σχεδιασμός γίνεται πάντα με γνώμονα την άνεση και τις ανάγκες του παιδιού, σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα και την καλαισθησία. Τα υλικά που επιλέγονται είναι στις καλύτερες ποιότητες ώστε να διατηρείται η ασφάλεια του παιδιού.

.

Παιδικό δωμάτιο που συνδυάζει την μελαμίνη με την λάκα. Αποτελείται από τετράφυλλη, ανοιγόμενη ντουλάπα με λακαριστά πόμολα στο σχέδιο επιλογής του πελάτη, και κουκέτα με λακαριστό κάγκελο, συρτάρια κάτω από το κρεβάτι και σκάλα-χώρο αποθήκευσης.

Κατηγορία προϊόντος: 

.

Παιδικό δωμάτιο που αποτελείται από λακαριστή ντουλάπα με δρύινα πλαινά, λακαριστές λεπτομέρειες και δρύινα πόμολα-βέργες, δρύινο κρεβάτι με κρυφό, ενιαίο συρτάρι και δρύινο παιδικό γραφείο.

Κατηγορία προϊόντος: 

.

 

Παιδική σύνθεση στην έκθεση της εταιρίας, που αποτελείται από βιβλιοθήκη μελαμίνης με λακαριστά στοιχεία και λακαριστά πόμολα και διώροφο κρεβάτι μελαμίνης επίσης με λακαριστά στοιχεία, λακαριστά πόμολα και κρυφό συρταρωτό μηχανισμό για τρίτο κρεβάτι.

Κατηγορία προϊόντος: 

.

Παιδικό δωμάτιο που αποτελέιται από λακαριστή σύνθεση βιβλιοθήκης-γραφείου με ιδιαίτερα πόμολα, λακαριστή ανοιγόμενη ντουλάπα με ιδιαίτερα πόμολα και διακοσμητικό και λακαριστό παιδικό κρεβάτι με συρτάρια, και λακαριστές λεπτομέρειες ("φράχτης" και διακοσμητικά λουλούδια).

Κατηγορία προϊόντος: 

Σελίδες